Post by proteabazousib on Feb 18, 2022 9:19:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά άπειρους πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ αστείο!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂
Ο πιο αντιπαθητικός προσομοιωτής διαφημίσεων που υπήρξε ποτέ. Δεν είναι παιχνίδι. Είναι διαφημίσεις. ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ! Φρικτή εμπειρία. Θα του έδινα αρνητικά αστέρια αν μπορούσα
Αυτό το παιχνίδι ήταν όλη μου η παιδική ηλικία. Μου αρέσει. Το πιο διασκεδαστικό μέρος είναι να χτυπάς με κεφάλι τους ανθρώπους και να τους βλέπεις να ξαπλώνουν στο έδαφος και όλους τους φίλους τους να ουρλιάζουν και να τρέχουν. Παρακαλώ, κατεβάστε αυτό το, το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών.
Όλες οι αγορές μου έχουν χαθεί. Αγόρασα κάθε αρένα και κατσίκι. Νιώθω ότι ο προγραμματιστής μου έκλεψε τα χρήματά μου και τώρα θέλει να πληρώσω περισσότερα για να πάρω πίσω αυτό που είχα ήδη!
Δε φορτώνει κανένα texture..
ναι, υπάρχει ένα πρόβλημα... τα επιτεύγματά μου ξαφνικά σταμάτησαν να αποθηκεύονται, εννοώ πριν από πολύ καιρό λειτουργούσε τέλεια κάθε φορά που φεύγω από το παιχνίδι και μετά επιστρέφω, δεν βρίσκω τίποτα άλλο αποθηκευμένο εκτός από τα skins και τα τρόπαια... idk αν είναι υποτίθεται ότι είναι έτσι ή αν αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά παρακαλώ διορθώστε το... εκτός από αυτό μου αρέσει το παιχνίδι πολύ πολύ αγαπώ το αγαπώ
Το παίζω και με διώχνει, το ξαναπαίζω και με διώχνει, κάντε το πραγματικό παιχνίδι
Αυτό είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι που είχαμε παλαιότερα 3 δωρεάν χάρτες, αλλά τώρα έχει μόνο έναν χάρτη, γι' αυτό σας ρωτάω ευγενικά θα φέρατε πίσω τους 3 δωρεάν Χάρτες;
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά γιατί οι άλλοι 2 χάρτες δεν είναι τώρα δωρεάν; Αλλάξτε το σε δωρεάν.
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο σκουπίδι και τεράστιο χάσιμο χρόνου. Το παιχνίδι ήταν καθυστερημένο, τα χειριστήρια δεν λειτουργούν και σε βομβαρδίζει με διαφημίσεις κάθε πέντε λεπτά, ήθελα να του δώσω μια κριτική με μηδέν αστέρια αλλά δεν μπορώ.🤬
Λατρεύω τα πειράματα με τους δύο στόχους μου και αυτό το παιχνίδι είναι να συλλέξω κάθε χάρτη και κάθε κατσίκα που προτείνω να φτιάξω έναν νέο χάρτη για μάχες που θα διαρκέσουν για πάντα
Goat Simulator Simulazione kcu
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά θέλω δωρεάν χάρτες και δωρεάν πράγματα
Είναι εκπληκτικό που είναι δωρεάν τώρα.
👎
😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😖
είμαι κατσίκα LoL
Στην αρχή το παιχνίδι ήταν απίθανο και πολύ αστείο, αλλά όταν ανακάλυψε αυτό με τις θυσίες που έπρεπε να θυσιάσεις 5 ανθρώπους και έπαιρναν αυτήν τη δαιμονισμένη κατσίκα και μπορούσε να τους κάνεις μια μπάλα ήταν πολύ τρομακτικό!!!! Ειλικρινά, όποιος έφτιαξε αυτό το παιχνίδι για πεντάχρονα είναι εντελώς διεστραμμένος!!!! Οποιο παιδί το έβλεπε αυτό, θα πέθαινε από τον φόβο!!! Μην το κατεβάσετε!!!!
Μου αρέσει το παιχνίδι και η ενημέρωση, αλλά επειδή φαίνεται να είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι τώρα, θα σας βαθμολογήσω ξανά με 5 αστέρια αν αφήσετε το παιχνίδι τώρα εκτός σύνδεσης. Μου αρέσει, αλλά το παιχνίδι πρέπει να είναι εκτός σύνδεσης για καλούς λόγους, σας ευχαριστώ!😊
μάλακα
Goat Simulator จำลองสถานการณ์ sxg
Άμα είσαι ζώο φίλος καλό είναι
Βέλασμα
ειναι οτι καλητερο εχω παιξει αλλα η αλες πιστες δεν θελω να χριαζονται λευτα! κατα τα αλλα ειναι τελιο!
Goat Simulator Simulacijske igre vfo
Η χειρότερη εμπειρία ποτέ το παιχνίδι δεν ανοίγει καν, απλώς κολλάει, συνιστώ να μην σπαταλήσετε τα δεδομένα σας σε αυτό το παιχνίδι
Καταπληκτικό, αλλά δεν ξέρω πώς να πάρω τα μάρκες πάγου
Είναι τόσο διασκεδαστικό και υπάρχουν πολλές κατσίκες όπως η γριά κατσίκα και η επική κατσίκα
Goat Simulator شبیهسازی vml
Γιατί το ppl φαίνονται περίεργα.Στην πραγματικότητα, παρακαλώ ενημερώστε αυτό γιατί τα γραφικά δεν είναι καλά. Και ψηφίζω τρία αστέρια γιατί αυτό το παιχνίδι είναι καλό👍😒
Λίγο χαζό
Έχει απίστευτη πλάκα και μου αρέσει πολύ το μόνο κακό που έχει ότι κατεβάζει πολύ αργά για αυτό το βάζω 4 στερια
Power Rangers: Legacy Wars Akcijske igre srxg
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά, μακάρι να υπήρχαν διακομιστές για πολλούς παίκτες σε αυτό και να διορθωθούν τα σφάλματα και τα σφάλματα, ελπίζω να μπορέσετε να το διορθώσετε
ΣΚΑΤΑ
Προχωρώ σε αυτό το παιχνίδι, αλλά το παιχνίδι δεν μου δίνει κατσικίσια νομίσματα
Χαλια κι ενα πολυ του ειναι😶μην πω καμια κουβεντα
Τόσο πολύ πολύ ωραίο 😺☺️ καλό Και όταν η 🐐 κατσίκα χτύπησε έναν άντρα ξεκαρδιστικό 😅😂 τόσο αστείο 😂😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂😂😅😅
αγαπώ το παιχνίδι, αλλά γιατί όλα είναι χρήματα; εννοώ ότι όλα είναι διασκεδαστικά, αλλά μερικές φορές μας αρέσουν τα παιχνίδια μας δωρεάν και όχι χρήματα και αν θέλετε να πάτε σε ένα μέρος είναι για θεού τα λεφτά, οπότε καλή τύχη
Ουάου! Αυτό το παιχνίδι είναι αστείο, έχω πολλά χρήματα και ξεκλείδωσα τόσες πολλές κατσίκες! Λόγω της νέας ενημέρωσης! Και μετά ξεκλείδωσα το mcgoat και άλλα και ναι αυτό το παιχνίδι μπορεί επίσης να μπααα
Τρώει πολλή μπαταρία
Προσπαθώ να αγοράσω μια κατσίκα αλλά δεν με αφήνει γιατί είναι το νόμισμα σε δολάριο για κάποιο λόγο παρόλο που είναι λίρα μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλώ
Η εφαρμογή συνεχίζει να κλείνει μόνη της
Gtp
Ρε μαλακές θέλω να το κατεβάσω και θέλει πάρα πολλά MB
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το παιχνίδι. Είναι τόσο αστείο και δεν έχει καμία λογική όπως και με καλό τρόπο π.χ. γλείψτε ένα αυτοκίνητο και μπορείτε να το μεταφέρετε, αλλά αυτό είναι που το κάνει τόσο διασκεδαστικό.