Post by proteabazousib on Feb 18, 2022 9:43:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک بسیاری از جواهرات ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
بازی خیلی خفنه
کاش افلاین بود
این بازی بد است زیرا همیشه من را از بازی بیرون می کند و اگر در چت تایپ کنم و تبلیغات زیادی وجود داشته باشد عقب مانده ام لطفاً آن را حذف کنید وگرنه به آن 1 ستاره می دهم
نصف زمان بارگذاری نمی شود
Chicken Gun Action pdk
پی پی است
س ج
چرا در جهنم دیوارها بعد از مدتی از بین می روند
اصلا خوب نیست اگر tps باشه خوبه. شما باید گرافیک را بهبود ببخشید
من بی ادب نیستم ولی بازی را بهترش کنید
بازی احمقانه اشکالات، قیمت های بسیار بالا و بدترین بخش این است که نمی توانید نام خود را تغییر دهید. فقط اسم ها خروس رودی و اینجور چیزا هستن. در کل بازی خیلی بدیه
من این بازی را برای حرف اول دوست دارم 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 اما آیا می توانی در هنگام حذف هم پیشرفتش را ذخیره کنی؟
بعد از آپدیت الان نشون میده وقتی یه سرور درست میکنی و به غیر از چالو هاوس ضربه میزنی باز هم به چالو هاوس میره که چرا یک ستاره بهش دادم چون بدم میاد ویرایش: ایییییی دارم آپدیتش میکنم امیدوارم درست بشه 😁 😁😸😸
Chien Gun 😍😐 فقط میخواستم بدونم سوالی داری اینه که ببینم خیلی زیاد بود یا نه و بعد میتونیم چند ماه پیش بگیریم اما روز دیگه و جوری که تو سال جدید میتونی باشی قدیمی بیش از یک پس از آن رفت به یک گدازه کمی فقط می خواستم به؟ چند ماه وقت داشته باشین پوستر شغلی در مورد استفاده دیگر آن را دوست دارم این است که شما می توانید کمی داشته باشید و من می روم LAVA
😍😍😍😍😍😍
خوبه ولی اگر پول راحت تر پول دراورد بهتر بود
بازی خیلی خوبیه اسلحه های خیلی قشنگی داره ولی بعضی اسلحه ها گرونن ولی خیلی آسیب میبینن من این بازی رو خیلی وقته دوست دارم فکر میکنم فضای یک مپ جایی هست و دارم جستجو میکنم لطفا نقشه نقشه 1 فضای این بازی رو بزارید خیلی خوب است اولین باری که فکر کردم این بازی بدترین خواهد بود اما اکنون فکر می کنم این بازی فوق العاده است من می خواهم مایک روی این بازی باشد
من به هر بازی ۴ ستاره نمیدم این بازی عالیه
این بازی شگفت انگیز است و همه به جز کنترل برای برخی از وسایل نقلیه گیج کننده است. همچنین تعجب می کنم که چرا هیچ کس اصلاً از چت درون بازی استفاده نمی کند؟؟؟؟ مثلاً چرا وقتی کسی از آن استفاده نمی کند، آن را در آنجا داشته باشیم. پسندیدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بده🤢🤮🤬نمیخوام بی ادبی کنم ولی بازی بدیه ولی سازنده برای این بازی متشکرم این اسم مادرمه من کیاراد ایمان پور هستم ۱۰ ساله از کرج
بسیاری از اشکالات و اشکالات
خوبه ولی وقتی آپدیت نمیکنم سطحم 266 هست و آپدیت میکنم خیلی وقته بازی میکنم ولی سطحم 266 هست پس این مشکل رو حل کن اما این بازی تفنگ مرغ خیلی خوبه من از 2 سال دارم بازی میکنم من دوست دارم اما مشکلی وجود ندارد اما من به روز هستم این مشکل آمده است پس آن را برطرف کنید
گزینه هایی را برای تغییر کنترل ها مانند در garena free fire بدهید. سپس آن را به من بازی جالب تر است
ریم بت مردم دوست دارنسب نمی کنند با توهم کگفت خاکتوسرباخاک توسر پدر و مادر در ریدمبهد.
جخمجگمگم
خیلی بد است، گول دیگران را نخورید، گرافیک ضعیفی دارد و کنترل های زیادی دارد.
روشی بسیار سرگرم کننده و جالب برای گذراندن اوقات فراغت. منتظر آپدیت های بیشتر و بردهای جدید برای حذف عملیات هستم!!!!
برای من این بهترین بازی تیراندازی است که میتوانم بازی کنم، گرافیک آن شگفتانگیز است، اما برخی از بازیکنان تقلب میکنند، اشکالاتی وجود دارد که میتوانید از دیوارها و زیر زمین عبور کنید.
Chicken Gun online fps shooter Ação vpx
من این بازی را دوست دارم اما 2 مشکل شماره 1 دارم. هکرهایی که همه ما از این مشکل متنفریم، آنها بازی را در همه جا شماره 2 اجرا می کنند. گلدن ak و تفنگ و تک تیرانداز لازر خیلی گرونه
سلام بازی خیلی خوبی هست ولی هکر خیلی زیاده خاهشن اگه میشه هکرارو بندازین بیرون ممنونم بچه ها میگم اسم اکانتم شایاناینه اگه میخوای با من بازی کن لولمم ۱۴۰هست ممنونم
وقتی بازی را باز میکنم مدام به من میگوید آپدیت کنم و وقتی به پلی استور میآیم بهروزرسانی وجود ندارد، در اسرع وقت این مشکل را برطرف کنید.
بعضی ها بازی ها را هک می کنند
سلام من این بازی رو دوست دارم ولی یک ستاره کم کردم چون هکر داره و من هرکاری میکنم نمیمیرن 😾ولی عالی👍🏻👍🏻👍🏻
Chicken Gun アクション cwsh
خیلیییییییییییییبیییییعالیهمن۹سالمهامااینبازیرودوستدارمبایاینکهدخترم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹دستسازیندشدردنکنه🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😥😥😰
بازی ویدیویی بد و سرگرم کننده نیست. بازی با تیم لذت بخش تر است.
خیلی مضخرف نیست
اشکالی ندارد که من از اسلحه استفاده می کنم یا نمی توانم حرکت کنم یا خراب می شود
چیزهایی که میخواهم برای خاصتر کردن بازی اضافه کنم: کفشها چکمههای مافوق صوت، ماشین Hyper GT، دمها دم برقی، و پوستهها Electro Chicken هستند، ممنون و همینطور ادامه دهید!
من به آن 5 می دادم اما مشکلاتی دارد 1) مقدار پولی را که می دهید بعد از هر دور افزایش دهید. 2) اسلحه ها خیلی گران هستند چون شما بعد از مسابقه 10 تا 5 سکه می دهید اما قیمت اسلحه هزار و صد است. و چند مشکل دیگر باقی مانده است که اگر اینجا بگویم بیشتر از 500 کلمه می شود و فروشگاه بازی بیشتر اجازه نمی دهد. بیش از 500 کلمه 3) در صورت تمایل می توانید با ایمیل من تماس بگیرید. خداحافظ بازی خوبی است اما اگر این مشکلات و مشکلات دیگر را برطرف کرده باشید بهتر است
بازی بسیار شگفت انگیزی است اما تبلیغاتی که من 3 سال بازی کردم و از آن خوشم آمد اما می توانید چیزی کشنده تر مانند اسلحه یا ماشین اضافه کنید
من نمی توانم وارد حساب کاربری خود شوم، خیلی سخت کار می کنم
بازی بسیار خوبی است، اما لطفا سلاح ها و چیزهای جدید اضافه کنید، من حوصله ام سر رفته است، زیرا من از همه چیز در بازی لذت نمی برم، اما همچنان یک بازی بسیار خوب است.
این بازی خوب ولی من دوتا ستاره کم میکنم چون اسلحه گرون
این بازی خیلی سرگرم کننده است من همه چیز را در مورد این بازی دوست دارم، اما یک چیز را فقط Sniper می تواند دور و نزدیک کند، اما چرا دیگران هم اسلحه نمی کنند و پوست گربه را هم با آبی در کنار و پشت و سفید در وسط جلو اضافه نمی کنند.
خدا مرا خدا نگو خودتو ناخرید دیوانه ی خره اولاق مستراح میکنی میکنم
این یک برنامه خوب است 🙄 نمی توان آن را در تلفن من دانلود کرد برادر جوان من واقعاً این برنامه را می خواست 😡
گرنی چپتر تو رو دنلود کنید محشره این چرته
کاشکی تو اون مرحله ی که تفنگ را تست مزنیم تفنگ بخره اخه🤗👍
😘😘😍😍🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩😚😚😙😙😙🤠
جالب است اما من 3 مورد را قرار دادم زیرا هکرهای زیادی در بازی وجود دارد و من وقتی بازی شروع می شود هکر بازی را برنده می شود یک شلیک به همه می زند.
Johnny Trigger - Sniper Game Toiminta vmn